Wrangler SS13Wrangler præsenterer den nye hjemmeside for SS13 kollektionen – en cool og farverig kollektion, der kommer i handel i løbet af januar 2013, og som man kan få et unikt og kreativet vue på den nye hjemmeside.

Herrekollektionen er fremvist via en interaktiv film, hvor man kan tage på en spændende animeret rejse på tværs af Amerika og kan navigere via computer, tablet eller smartphone. Der er fem drømmelignende scenarier, der hver især fremviser et moderne Wrangler ikon-look fra SS13 kollektionen.

Den nye SS13 hjemmeside præsenterer også Wrangler’s Fit Guide – et interaktivt værktøj, der giver brugeren mulighed for nemt at danne sig et overblik over alle Wrangler jeans og finde deres perfekte og personlige fit.

Jimmy Herdberg, kreativ direktør for det svenske digitale bureau Kokokaka udtaler: “Med den nye hjemmeside, har vi søgt at skabe en unik digital oplevelse på alle platform og vise, at intet er umuligt, hvilket dermed afspejler Wranglers innovative brand filosofi. Hver scene har sit eget interaktive artwork, der gør brug af forskellige teknikker for at fremhæve den stemningsfyldte og drømmende atmosfære. Det har til dato været vores mest udfordrende projekt!”.

Yasemin Akkaya, consumer marketing manager, Wrangler EMEA, siger: “Wrangler præsenterer ikke bare en, men to nye digitale platforme for SS13! Denim Spa er et stort og vigtigt initiativ i vores female kollektion, som vi har valgt at give sit helt eget univers, hvori de filmiske sekvenser med Lizzy Jagger er en fantastisk måde at fremvise kollektionen samt samarbejdet med hende. Mandekollektionen opdaterer Wranglers unikke denim-arv med moderne teknikker og design. Brugere kan interagere med de nye digitale og kreative inputs på deres telefon, tablet og computer.”

www.wrangler-europe.com

Teaser (male):

Wrangler giver et eksklusivt preview af den nye hjemmeside for SS13. Den interaktive film tager dig med på en animeret rejse på tværs af Amerika, hvor brugeren har mulighed for at navigere via computer, tablet eller smartphone. Tjek teaseren ud her

http://www.wrangler-europe.com/ss13/male/#!/

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *