Når vi går efteråret og vinteren i møde, bliver man jo nødt til at pakke sig mere og mere ind, eftersom temperaturen falder. Mange forbinder det med, at man skal i de gule gummistøvler, da Danmark ret ofte viser sig fra sin regnfulde side med lidt for tykke og grimme vinterjakker. Det behøver dog slet ikke at være sådan. Der findes nemlig rigtig meget pænt tøj og tilbehør til efterår og vinter, så man behøver ikke at ligne en nisse i gråt tøj og gule gummistøvler, bare fordi dagene bliver mørkere og koldere.

Brug farver og tilbehør

Når du skal klæde dig på til de mørke måneder, så gælder det om ikke at gå i et med mørket. Det gælder nemlig om at finde noget af det mere farverige tøj frem eller i hvert fald sørge for at tilføje bare en smule farve til det mørke tøj. På den måde kommer man nemlig ikke til at ligne en, der hader denne tid, eller en, som er ligeglad med sin påklædning. I stedet kommer man til at ligne en, der har mod på livet uanset vejr og årstid, og desuden kommer man altså bare til at se mere stilbevidst ud. Det er bestemt heller ikke svært at tilføje lidt farve. Det kan gøres med et tørklæde, vanter eller en hat, og har du mere mod, så kan man også sagtens købe en jakke i en pæn farve eller et par gummistøvler. Se f.eks. gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Der kan næsten ikke have for mange farver.

Noget andet, der kan hjælpe dig med at se mere stilbevidst ud i de kolde måneder, er at tilføje tilbehør til dit outfit. Det er altid fristende bare at gemme sig i en stor og tyk sweater, hvilken man også sagtens kan, men så gælder det bare om få tilføjet noget tilbehør. Hvis du rigtig gerne vil gå i den tykke sweater, så tilføj nogle pæne øreringe. Se på www.juliesandlau.com. Du kan også tilføje nogle ringe, et ur og et armbånd. Så ligner du ikke bare én stor uldtrøje, eftersom at du skaber lidt personlighed i det look.

Hemmeligheden er lag-på-lag

Du behøver ikke at se fuldstændig indpakke ud i vintermånederne. Du kan nemlig sagtens have kjole eller en T-shirt på i løbet af de mørke måneder. Der er bare ét godt tip, som er, at du skal sørge for at klæde dig i flere lag. Det vil sige, at når du tager en kjole på, så tager du et par tykke strømpebukser på også. Hvis du ikke lige ejer det, så kan du sagtens tage to par nylonstrømper på. En anden god ide er at tage en stroptrøje på under kjolen. Dette gælder også, når man tager en T-shirt på.  Så undgår man nemlig, at der blæser kold luft op under trøjen. Når man tager T-shirten på, er det også en rigtig god ide at tage en lækker cardigan på udenover, så du ikke skal gå og fryse. Du kan altså sagtens klæde dig pænt på i efterår og vinterperioden, det gælder bare om at bruge flere lag.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *