House of t-shirts inviterer besøgende til at udforske dets nye webside og online katalog. Det nye webside er udviklet til at giver brugerne den ultimativ bedste bruger oplevelse, med et stærkt udvidet designer modul, der tillader brugeren at designe utallige styles af tøj og t-shirts live i de rigtige farver, samt en stor Coreldraw design platform med en lang række skriftfonte, clipart og templates til at proficionalicer et hver bruger generet design.

Over 100 brandts tilegnet dekorations industrien, stort set samtlige brands der findes, er tilgængelige på den nye webside. De 1000 mest brugte styles i Danmark er 100% aktive allered nu, og kan virtuelt dekoreres forfra, bagfra og fra siden, som sagt i den ægte farve så brugeren har en realistisk chance for at se og vurderer hvilke farvekombinationer der virker bedst sammen med brugerens logo grafik. Websiden giver besøgende direkte adgang til samtlige brands i europa, over 100.000 styles, farver og størrelser.

Virksomheder er, som et af de få webside i europa, istand til at set den komplette projekt pris live på den nye webside. House of t-shirts har for nyligt valgt at blive en 360 graders t-shirt virksomhed. Det betyder at brugeren på webside kan finde en top løsning, uanset hvilket ønske brugeren måtte have med en t-shirt. Hvadenten besøgeren skal lave tøj til dit hold, til dig selv, bygge et brandt,skal brug fantastisk kvalitet tøj uden tryk eller med et lækkert tryk. Så hvad enten du er virksomhedsejer, træner, marketings manager, fashion designer eller skole repræsentan, er House of t-shirts nye side et godt sted at få et overblik.

House of t-shirts har kva sine mange kunder det største volumen. Det store volumen giver de bedste indkøbs priser, samt samproduktions muligheder. Alt Sammen grunden til at House of t-shirts kan lave så gode priser.

Nye digital trykteknik har gjort det næsten gratis og meget hurtigt at starte en t-shirt ide. Udtryk på t-shirts sender et meget stærkt medie. I dag bruges statement t-shirt i stadig høj grad på Facebook, instagram og af blogger, til at få budskabet frem. For mange bliver ligefrem en hel forretning at sælge deres statement t-shirts til eller gennem deres followers. For at lette arbejdet for disse har det nye websitet tilknyttet en ny service, som varetager lager,betalings og forsendelses funktionen. Det indbærer at blogger og andre der ønsker at sælge deres t-shirt ide igennem sociale medier, kan gøre det uden at skulle bruge penge eller arbejde.

Besøg og få inspiration på www.houseoftshirts.dk. Eller, som ofte nødvendig, få hjælp til at find den perfekte vej, ring. House of t-shirts er altid til rådighed på telefonen.

Om House of T-shirts
House of t-shirts er 35 års leg med t-shirts, grundlagt som tekstiltrykkeri af Torsten Bardram. Kun 20 år gammel revolutionerede han t-shirt tryk i danmark, med den første fuldautomatiske t shirt tryk maskine. I dag er hele tryk industrien disputed og Torsten har som da han startede virksomheden sat sig i et gammelt skur og sammen med it experten Nahin Mamun bygget den nye t-shirt tryk verden på nettet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *