De kan bedst beskrives som innovative, udfordrende, legende og store tilhængere af den idylliske danske vestkyst. Nu åbner vinderen af Salling Fashion Award, aarhusianske Lakor, i samarbejde med Skagens Museum en kreativ pop-up-shop i Sallings stormagasiner i Aarhus og Aalborg

Det var det store smil, der var fundet frem, da Lakor tilbage i maj måned blev hyldet som den første vinder af Salling Fashion Award. På fredag åbner det vestkystelskende tøjmærke en pop-up-shop i Sallings stormagasiner i Aarhus og Aalborg. Her præsenterer de samtidig en ny tøjkollektion lavet i samarbejde med Skagens Museum.

Lakridspiber og kolde Hawaii-øl

Lakor slog dørene op for deres pop-up-shop fredag den 1. september kl. 16, hvor de kreative drenge bag tøjmærket var at finde i Salling. Her bød de på kolde Hawaii-øl, lakridspiber og en snak om, hvorfor netop Vestkysten fascinerer dem. Jeppe Jensen, der er en af ejerne af Lakor, glæder sig til den nye rejse i Salling.

– Vi er utroligt glade for, at Salling har givet os muligheden for en pop-up-shop i deres stormagasiner. Vi ser frem til at give Sallings kunder en ny og anderledes oplevelse ved at byde dem indenfor i vores univers. Vi garanterer, at folk kan smage Vesterhavets salte skvulp, og vi giver et vaskeægte Udkantsboost af dimensioner, til dem, der kigger forbi til åbningen, siger Jeppe Jensen.

Skævt samarbejde med Skagens Museum

Lakors nyeste kollektion er lavet i samarbejde med Skagens Museum, og netop denne kollektion bliver bærende i shoppens tema, fortæller Jeppe Jensen.

– Vi tager vores nyeste kollektion med i Salling, hvor vi laver en nyfortolkning af de gamle Skagens malerier. Det er et skævt og anderledes samarbejde, hvor udtryk som ’Make Jylland great again’ og ’Løsriv Jylland’ er bærende elementer i at støtte op om vores fascination af den danske kystkultur, siger Jeppe Jensen.

En anderledes oplevelse i Salling

I flere år har Salling arbejdet på at gøre det mere inspirerende og oplevelsesværdigt at besøge stormagasinerne, og specielt fashion-etagerne har været gennem en større renovering. Derfor glæder direktør i Salling, Marianne Bedsted, sig over endnu en anderledes og kreativ oplevelse for Sallings kunder.

– Vi er begejstrede for at byde Lakor velkommen i vores stormagasiner. Deres innovative, anderledes og kreative blik for at gøre tøjkøbet til en unik historie bliver en forfriskende oplevelse i Salling. De hylder alt, der har med vestkysten at gøre og formår at være mere end et almindeligt tøjmærke, siger Marianne Bedsted og tilføjer:

– Jeg kan afsløre, at deres pop-up-shop bliver anderledes end det, vores kunder er vant til at se i Salling, siger Marianne Bedsted.

Om Lakor

Aarhusianske Lakor har sine rødder i surfmiljøet og er inspireret af forskellene mellem den idylliske danske vestkyst og de moderne tilværelser i urbane områder. Derfor er ambitionen at gøre Vestkysten cool igen. Lakor har også en butik i Latinerkvarteret i Aarhus.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *