LauRie visker tavlen ren og hylder til efteråret det oprindelige og bæredygtige.
Naturen, stilheden og skønheden.

Lige nu er en af de klareste tendenser, som trendforskere over hele verden peger på, behovet for at trykke nulstil-knappen i bund og vende tilbage til rødderne. Dette fokus passer perfekt til LauRie. Her har man nemlig i nu 30 år skabt slow fashion, der er så bæredygtigt og holdbart som muligt. Senest er virksomheden som den første danske modetøjsproducent blevet OEKO-TEX®-certificeret.

LauRies efterårskollektion er en hyldest til netop dette nye fokus på en frisk begyndelse og rene, grundlæggende værdier. Med The Great Reset præsenterer LauRie nemlig en kollektion, der fejrer selve mærkets kerne – det smukke håndværk og respekten for miljøet. Kollektionen er et opgør med en kultur, hvor tempoet er skruet helt i vejret, og forbrugerismen har taget overhånd.

Naturen er en tydelig i inspirationskilde i AW17-kollektionen. Her finder man styles, der leder tankerne i retning af mørke feminine blomster, spæde, doucede blade og ikke mindst smukke, melankolske efterårslandskaber. Farverne er rolige og nedtonede med fokus på marineblå, vinrød, rosa og grå – toner, der forbliver smukke år efter år.

Kunsten er en anden reference. Kollektionens kunstneriske inspiration kommer til udtryk i sirligt håndmalede print og klare farveblokke, der trækker tråde til Piet Mondrians berømte kubistiske malerier. Kreativiteten får frit lejde i kollektionens enorme detaljerigdom, der giver tøjet liv og personlighed.

LauRies kollektion er – som altid – skabt i et feminint og casual look, der emmer af velklædt elegance. LauRie laver nemlig smukt, klassisk hverdagstøj, der fungerer både på og efter arbejde. Hertil arbejder LauRie målrettet på at skabe komfortable styles, så tøjet både føles godt og ser godt ud. For det er en af hemmelighederne bag bæredygtigt design: At tøjet holder længe, fordi forbrugerne har lyst til at bruge tøjet sæson efter sæson. Det er nemlig netop det, forbrugerne vil forvente i fremtiden – modetøj med ansvar.

One Comment

  1. God artikel

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *