3137_group

Alt er bare sjovere med lidt farve – ikke mindst når vi for en stund skal holde fri fra den grå hverdag. Med VivotecTM, den seneste og mest innovative kuffertkollektion fra American Tourister®, bliver det endnu sjovere at pakke. Og så sætter det moderne design og de iøjnefaldende farver dig med sikkerhed på landkortet uanset rejsemål!

Med 80 år i bagagen, som førende brand inden for moderne, fantasifuldt og pålideligt kuffertdesign, har American Tourister denne sæson ladet sig inspirere af bølgernes spor i strandsandet. Resultatet er en dynamisk og farverig unisex-kuffert med bløde linjer. Kuffertens bølgemønster har en stabiliserende funktion, som gør det muligt at lave en ekstremt let skal, der gør rejsen både lettere og sjovere.

2,5 kg rejseglæde
Vivotec Spinner 55 vejer blot 2,5 kg og har, præcis som kollektionens øvrige modeller, en tynd men stærk og fleksibel skal, der tåler større tryk og belastning end mange andre kufferter. En forstærkende laminatfilm sikrer en smuk, blank finish og udgør desuden et beskyttende lag, så kufferten holder sig pæn længere.

Med sine mange ud- og indvendige detaljer, og hjul der drejer 360°, er Vivotec en praktisk og multi-funktionel rejsekammerat, der lyser op og giver rejseoplevelsen et ekstra kick.

Indvendigt har Vivotec gennemtænkte detaljer og et farverigt fór, der matcher ydersiden. 2 separate rum – ét med diagonal lynlås og mesh samt ét med korslagte elastikbånd – sørger for at holde tøj og andre effekter på plads på hele rejsen.
Vivotec Spinner fås i tre letvægtsstørrelser (55, 70 og 75 cm) i farverne Purple, Bright Pink, Lime Green och Navy. Priser fra 1.199 kr.

Nærmeste forhandler findes på: americantourister.eu/index.htm 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *