FAZION

Den nye lillebror til Rolex emmer af kvalitet

Hvis du leder efter et nyt ur og ikke har mulighed for at købe et Rolex ur, skal du kigge på urets lillebror Tudor. Tudor er et etableret ur-mærke, der har mange af de samme kvaliteter, som man normalt forbinder med Rolex.

Tudor er et modigt mærke, der tør tage nogle chancer, som de ikke tager i produktionen af Rolex. Uret er meget maskulint, modigt og emmer af en god kvalitet, der sikre at man altid får et kvalitets-ur på håndleddet, hvis man vælger Tudor.

Tudor uret har eksisteret siden 1946 og er en meget etableret virksomhed rundt i hele verden.

Gennem tiden har ikonet David Beckham været ambassadør og båret mange af de eksklusive ure. Uret er produceret af manden bag Rolex, Hans Wilsdorf, og det ses også tydeligt, hvis man tager et kig på uret mekanik og æstetiske linjer. Designet spiller 100 procent, og man kan se, hvordan teknologien går hånd i hånd med det dygtige håndværk. Uret blev grundlaget for at Rolex kunne tilbyde et billigere ur, men stadig levere den samme pålidelighed og kvalitet, som Rolex er anerkendte for. Tudors ure skiller sig blandt andet ud fra Rolex urene ved at have et andet urværk, men det gør ikke uret mindre godt.

Tudor har produceret ure, der har en flot finish og de er blandt andet kendt for deres pålidelige dykkerure. Mangler du et nyt ur? Find et nyt ur fra Tudor her, hvis du ønsker et godt ur, der er en fremtidsinvestering, men er billigere end det ikoniske Rolex ur.