2a16e0_Danmarks_n_ste_Topmodel_1_

Femte sæson af Danmarks næste Topmodel har premiere på Kanal 4 torsdag den 25. september kl. 20.00. Det populære tv-program tager i denne sæson konsekvensen af sin egen succes og skruer endnu mere op for ambitionerne om at lave landets bedste modelskole.

Smukke Caroline Fleming sidder klar ved dommerbordet, når de 20 udvalgte og håbefulde piger forfølger modeldrømmen med krop og sjæl.

Udover hendes faste, kompetente meddommere; modeskribent og kreativ direktør, Uffe Buchard, samt Unique Models’ direktør, Jesper Thomsen, kan seerne også se frem til et stærkt hold af gæstedommere som den amerikanske catwalk coach Miss Jay, Oliver Bjerrehuus, supermodellerne Camilla Vest, Josephine Skriver og Emma Leth samt den engelske modeguru Trinny Woodall.

”Jeg glæder mig meget til at dele endnu en fantastisk sæson med seerne – denne gang med endnu flere helt fantastiske og smukke piger og fænomenale gæstedommere. Vi har branchens allerdygtigste inden for deres felt, og det betyder, at “modelskolen” for alvor giver Topmodel-pigerne et virkeligt indblik i den verden, der kan føre til en international modelkarriere,” siger en spændt Caroline Fleming.

Sidste års vinder, Louise Mørk Mikkelsen, har om nogen bevist, at drømme kan blive til virkelighed, når man har en kontrakt med Unique Models i hånden og en forside på Cover i ryggen. Siden hun vandt titlen sidste år, har hun allerede nu gået et utal af catwalks, var en af de mest brugte modeller under modeugen i København og har været kampagnepige for prominente navne i Danmark og udlandet bl.a. Saint Laurent.

”Det værste vil altid være at sende en pige hjem. Det sjoveste er at opleve pigernes gå-på-mod og deres ihærdige kamp for at nå toppen og dermed gennemleve deres store drøm”, siger Caroline Fleming.
Og den selvsikre facade sættes på prøve hos pigerne, når de skal overbevise dommerne om, at de har potentialet til at blive Danmarks næste Topmodel. Men der er hård kamp om pladserne i konkurrencen, og allerede første dag afsløres det hurtigt, hvem af pigerne, der for alvor har potentiale, og hvem der får knust sin modeldrøm.

Bliver det Sarah, der prøver at komme med i konkurrencen for tredje gang? Eller Mini, der betager dommerne med sit smukke ansigt, men mangler et par centimeter i højden for at have de modelmål, det kræves? Eller bliver det Robina og Darling, der stadig er to meget usikre teenagere?

Blandt gæstedommerne kan man bl.a. opleve den danske supermodel Josephine Skriver, der er kendt for sit arbejde med mærker som Victoria’s Secret og Michael Kors. Også modellerne Emma Leth og Camilla Vest vil være at finde i dommerpanelet. Oliver Bjerrehuus charmerer selvfølgelig også studiet, mens der venter fornemt besøg fra udlandet af de to store personligheder Miss Jay og Trinny.

Hvem ender i det attraktive Topmodelfinalefelt og får adgang til en lækker topmodellejlighed og fantastiske photo shoots? Følg med og få svaret, når Danmarks næste Topmodel går i luften den 25. september kl. 20.00 på Kanal 4!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *