FAZION

Guide til hvordan du holder hjemme tidløst og enkelt

Publiceret: 1.12.2021

Der opstår hele tiden nye tendenser inden for boligindretning, og det kan være både svært og dyrt at skulle ændre hjemmet, hver gang en ny trend opstår. Derfor kan det være en god idé at tænke i tidløse og enkle møbler, der holder længe.

Hvis du holder dig til enkle og rene linjer, går du aldrig helt galt i byen og kan let skabe et hjem, der holder uanset, hvad tidens tendenser er. Danske by Lassen har designet stilrene og enkle møbler siden første halvdel af nittenhundredetallet. Fælles for alle designs er legen med grafiske linjer og former samt det særlige udtryk når lige linjer, møder runde kurver.

Dansk, tidløst design

Den danske designvirksomhed har skabt tidløse klassikere, som for eksempel de forskellige variationer af serien Kubus, der indeholder både vaser, lysestager og krukker, og er blevet et elsket designikon. Med sit stramme formudtryk og minimalistiske og stringente design passer stagen ind i de fleste danske hjem. Med andre ord; Tidløst design, der er kommet for at blive.

Du kan også vælge opbevaringsserien Frame, der er en kubistisk designklassiker, der fås som både vægreoler, gulvreoler og æsker. Det smarte er, at serien kan mixes og matches, som du vil. Blød de hårde linjer op med en blød stol, der indbyder til hygge. Designklassikeren med navnet Den Trætte Mand er en overpolstret lænestol, der blev designet i 1935. Den er det perfekte bud på en tidløs klassiker, du kan beholde mange år ud i fremtiden og måske endda lade gå i arv og trods de organiske, runde og bløde former, er designet stadig stilrent og enkelt.