FAZION

VIS MIG DIT KLÆDESKAB CAMILLA DEBELL

Camilla Debell, 38 år bor i Aalborg med sin mand Mikkel og datteren Christine. Camilla har i mange år drevet webshop med lækre sko, men arbejder i dag som stylist og bruger meget tid på sin blog ALifeSection.dk.

Tekst: Maria Jakobsen, Hår & Makeup: Sinne Hyllebjerg Mikkelsen, Foto: Søren Skjødt

Hvordan er din tøjstil?

Min stil er et mix mellem flere forskellige stilarter, både rock, boheme, klassisk, casual og så mikser jeg det hele på kryds og tværs. Jeg sætter gerne blonder sammen med army, eller sneakers til den stramme kjole. Jeg har aldrig kørt den samme stil i mange år, da jeg har arbejdet med mode, er jeg selvfølgelig blevet påvirket af tendenserne, det er dog blevet mere ensartet i de senere år.

Har du et stilikon?

Alexa Chung har efter min mening en super fed stil. Hun kører den klassisk, men tvister den i retningen af noget boheme og råt – og så selvfølgelig Pernille Rosendahl, som er helt rock chick.

Hvad gør du for at holde dig i form?

Hvis I spurgte nogle af mine veninder ville de sikkert sige, at jeg hele tiden er på kur, men det er nu ikke helt sandt. Lige for tiden dyrker jeg dog motion hver eneste dag, med en kombination af løb og styrketræning. Derudover forsøger jeg at spise meget proteinrigt med mange grøntsager, æg og magert kød.

Hvad ville du aldrig tage på?

G-streng på stranden, let’s just face it – det er dårlig stil og jeg er blevet for gammel.

Har du en favoritbutik?

Jeg shopper en del på nettet, selvom Aalborg har fået en masse skønne butikker, specielt Nørregade blomstrer med små lækre butikker, så det er svært at vælge en bestemt. Det er nemt at handle på nettet og jeg kan godt lide at prøve tingene derhjemme, så er der mere ro omkring det.

Hvad køber du når du skal forkæle dig selv?

Så bliver der bestilt tid hos Esko & Gram, hvor den enten står på kropsbehandling, ansigtsbehandling eller en opfriskning af min frisure.

Hvad er dit mest kiksede køb til garderoben?

Jeg er heldigvis blevet meget bedre til ikke at lave fejlkøb jo ældre jeg er blevet – og hvis jeg får købt noget jeg ikke bliver glad for sælger jeg det videre på Trendsales, men pt. hænger der en blomstret bomberjakke fra Zara som jeg nok ikke lige kommer i.

Har du et godt stylingtip du vil give videre?

Bland farver og print sammen. Folk har en tendens til at tingene skal matche, f.eks. blå jakke med blå sko, og her synes jeg det bliver for kedeligt. Ens stil bliver mere personlig, når man ikke kører det hele strømlinet.

Har du en favoritdesigner?

Der er flere Alexander Wang, Ilinari Nistri, Isabel Marant, Iro, D&G, Phillip Lim, Helmut Lang, Wackerhause, Stine Goya og Stella McCartney.

Hvordan ser din makeup oftest ud?

Der må jeg nok indrømme, at den kører ret meget på rutinen, men produkterne er hovedsageligt fra MAC, som jeg elsker. En gang imellem inden jeg skal i byen booker jeg en makeup tid på MAC standen i Salling, hvor de er vildt dygtige – en forkælende ting at gøre for sig selv, hvis man skal til en særlig fest.

Hvem kunne du godt tænke dig at give en makeover?

Helle Thorning-Schmidt

Hvad forlader du aldrig huset uden?

Solbriller og en neutral lipgloss fra MAC med solfaktor. Derudover har jeg altid mascara på inden jeg går ud af døren.

Jeg har meget lyse vipper, så jeg ser meget anderledes ud uden.

Hvad skiller du dig aldrig af med?

Mine øreringe fra Line & Jo, som er en gave fra min mand.