FAZION

Crocs

Crocs – skoene alle har en holdning til

De nok så velkendte træskolignende sandaler, Crocs, er populære som aldrig før. Enten elsker man dem, eller også hader man dem. Uanset har alle en holdning til dem.

Firmaet Crocs

Tilbage i 2002 så de første crocs dagens lys. Det var til et bådshow, og der var nok ikke mange, der spåede skoene en stor fremtid. Det er, må de fleste indrømme, ikke den mest æstetiske sko, man kan finde på markedet. Ikke desto mindre er der solgt over 700 millioner par af dem på tværs af verden.

Skoenes fordele

Mange vælger at købe et sæt Crocs – ikke af designmæssige årsager – men af komfort. Skoene er ultralette og nemme at smutte i. De er derfor de ideelle havesko eller til lige at rende ud efter posten. Men de har også nogle andre skjulte fordele. Selv om de ligner træsko, er de en del mere stødabsorberende, hvorfor mange med eksempelvis hælspore og lignende foretrækker dem som hjemmesko. Derudover er de luftige med lufthullerne og fødderne får det derfor ikke for varmt. Samtidig findes de i et væld af farver og mønstre efterhånden, så der er noget for enhver smag. De har faktisk flere gange vundet indpas hos kendte og på catwalken. Så at dømme dem helt ude af modebilledet ville være forkert.