forkæl Giv dig selv en god start på året med disse tre forkælelser Kan du godt lide at forkæle dig selv? I forbindelse med, at vi er gået ind i det nye år, er det oplagt at forkæle dig selv lidt her i starten af året med henblik på at få så god en start på 2015 som muligt.

Læs med herunder og find inspiration til, hvad du kan forkæle dig selv med. Du skal dog passe på med at læse artiklen, hvis du er meget nem at friste. Der er nemlig tale om forkælelser i en meget høj klasse.

Tag godt imod det nye år med en effektiv hudpleje
Der findes ikke noget mere skønt end at forkæle sig selv og sin hud med en lækker hudplejeserie. En dybdegående pleje af huden er uden tvivl en sublim måde at starte det nye år på. Hos Beauty Akademiet kan du finde et væld af lækre hudplejeprodukter herunder det meget populære mærke Guinot. Denne hudplejeserie er uden tvivl noget for dig, der gerne vil have en sund og lækker hud, der fremstår meget velplejet. Besøg deres hjemmeside for meget mere information. 

Træk stikket ud og tag på kurophold
En anden god måde at fejre det nye år på er et kurophold. Der findes mange gode kurophold rundt omkring i Danmark. Dog kan du med fordel også tage til Nordtyskland, hvor Hamborg især byder på en masse lækre kursteder. Det er oplagt at holde en forlænget weekend på disse kursteder, da det giver dig tid til at komme helt ned i gear og bare fokusere på det at slappe af. Det er nemlig det kuropholdet handler om – at lade batterierne op til en ny omgang.

Forkæl dig selv med en shoppingtur til Malmø
Vidste du godt, at der findes super gode shoppingmuligheder i Malmø? Derfor kan du snildt pakke tasken, tage en veninde i hånden og ellers komme af sted. Malmø er en meget smuk by i Sverige, der byder på alt, hvad hjertet begærer. Derfor er denne måde at forkæle sig på meget populær blandt kvinder og veninder, der gerne vil have lidt kvalitetstid samtidig med, at de kan få købt lidt lækkert nyt til garderoben.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *