Forbliv smuk gennem jul og julefrokosterne med disse tips

Juletiden og dermed utallige julefrokoster i december står for døren. Dette betyder ikke blot, at du skal stadse dig op mange gange, det indebærer også, at der bliver gjort lidt ekstra ud af dit udseende og look. Men den danske vinter kræver også noget andet af dig, og den kan være hård ved både dit tøj og din hud. Dit tøj kræver typisk bestemte egenskaber, så du kan holde varmen, og din hud kræver en del pleje, især ved dit ansigt, hvis ikke det skal se tørt og slidt ud.

Så hvis du har julefrokoster på stribe igen i år, men du samtidig ikke vil se udkørt ud til jul og nytår, så læs videre her for gode råd og tips

De rigtige accessoires

Accessoires kan gøre en verden til forskel for dit look. Ikke nok med at det rigtige smykke eller en flot taske kan fuldende dit look, så kan du også vælge noget, som tager opmærksomheden. Eksempelvis kan du skjule, at du har den samme kjole på, som du havde sidste weekend, eller at du ikke længere har samme tan som for nogle måneder siden.

Uanset om du prøver at skjule noget, eller du blot vil perfektionere dit personlige look og pifte dit outfit lidt op, så kan du finde et større udvalg på denne webshop af feminine, enkle men også farvestrålende smykker.

Professionel hudpleje

Der findes mange dyre cremer, og mange steder du kan købe dem. Men hvis du vil undgå at skulle navigere i en jungle af cremer, behandlinger, råd og anbefalinger, så opsøg en professionel dermatologisk klinik, som virkelig kan gøre underværker.

Uanset hvilken behandling du påtænker, så vil du komme ud på den anden side med friskere og sundere hud, så du står klar til juletidens hårde program. Priser og klinikker varierer alt afhængig af, hvad du søger i en behandling, men et sted hvor netop dit behov er i fokus er hos pHformula. Læs mere om behandlingerne her, eller tag eventuelt selv kontakt for mere information.

Lad frisøren gøre arbejdet

Vinteren er som sagt hård ved mange ting. Den fjerner ikke blot den flotte farve fra sommerens sol, den fjerner også hurtigt glansen i dit hår. Tiden op til december er derfor et oplagt tidspunkt at besøge en rigtig frisør på. Mange gange er det nok blot at få klippet spidserne, så håret igen bliver blødt og smukt, men hvorfor ikke gøre lidt mere ud af dig selv, nu hvor kalenderen er fyldt med julefester?

Selvom det kan være dyrt, så er der ofte en grund til at nogle frisører tager en højere pris. De er simpelthen bedre til det, de laver. Lad bare prisen afspejle dit valg og tag et sted hen, hvor de kan sørge for, at dit hår forbliver smukt henover jul og vinteren. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du vil have gjort ved dit hår, men gør dig selv den tjeneste, så dit hår stadig er ligeså smukt på den anden side af nytår.