FAZION

Pift foråret op med kontrasterende farver og lækkert interiør

Foråret banker på døren – og forhåbentligt får den ikke lov til at banke ret længe endnu. Hvis du heller ikke kan vente på foråret så tag et nærmere kig på disse lækre brands, der kan få dig i forårshumør på ingen tid. Fællesnævner er et friskt pust, velovervejede farvetemaer og den der følelse af at få lidt ekstra. Foråret gør os alle lidt ekstra kulret: vinteren varer altid alt for længe, og vi kan ikke vente med at hive sommergevandterne frem, der altid er lidt mere sprudlende end de tunge vinterklæder. Foråret er også tiden til hovedrengøring, så i den anledning har vi fundet et brand frem, der handler med smukke ting til hjemmet – for det gør ikke noget, at vi mærker forårets komme både på krop og i hjemmet.

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten er trods navnets meget tyske ordlyd et dansk modebrand. Navnet betyder Træ og Hestehave, og er direkte linket til navnene på de to kvinder, der er stiftere af brandet: Helle Hestehave og Rikke Baumgarten. Legen med deres efternavne blev til Baum und Pferdgarten. Legen finder du ikke kun i deres navn, men også i deres kollektioner, hvor de ynder at lege med farver, materialer, mønstre og kontraster. De lader sig inspirere af tidens tendenser, og lige nu kan du finde inspiration fra både 70’ernes retro-bukser og orientalske toner. Det er ikke alle, der formår at kombinere karrygul og lavendel, men Baum og Pferdgarten gør det legende let til en chik farvesammensætning. Du finder også mere klassiske designs, som f.eks. trench coat’en i en sart beige og blazeren med den tilhørende nederdel.
Du kan se udvalget her og lade dig inspirere af forårets mode. Selvom vejret stadig kræver en varm kop te og et par uldsokker, er der ingen, der siger, vi ikke må drømme os væk i forår og fantastisk fashion. Garten-kvindernes design kan i hvert fald gøre et alvorligt indhug i vintervejrets tristhed, så hvis du vil komme i forårsstemning allerede nu, er deres kollektioner klart et besøg værd. Du kan allerede nu planlægge forårsgarderoben. Måske har du endda allerede spændende forårsfestivitas markeret i kalenderen, der kalder på Baum und Pferdgartens legende klæder.

Södahl

Som lovet skal vi også snakke lidt om interiør. Södahl er endnu et fantastisk dansk modebrand, der holder øjnene åbne, når det kommer sig til mode og tendenser inden for design til hjemmet. Hans Jürgen Schöbel grundlagde brandet tilbage i 1963 med målet for øje om at designe lækre kvalitetsprodukter. At grundlæggeren er kunstner, skinner tydeligt igennem i designene. Grafiske designs kombineret med robuste materialer er lige sagen. Du kan klikke her og se de lækre kollektioner. Her finder du så godt som alt i tekstil til hjemmet. Duge, dækkeservietter, håndklæder, tæpper, sengetøj og meget mere. Alt sammen vil du finde i høj kvalitet typisk i lækre halvstøvede farver og flot, nordisk design. Södahls farver gør det nemt at være i en mere rolig forårsstemning, og deres lækre tæpper tillader stadig plads til lidt af vinterkulde.

Selvom foråret lader sig vente lidt endnu, er der med disse to danske brands bidrag rigeligt at blive i godt humør over. Lækre designs i god kvalitet og masser af farver. Der er plads til at give den lidt ekstra gas på garderoben og samtidig holde interiøret i hjemmet i rolige, støvede farver til de stille aftener under tæppet. Så vi kan nemt skrue op og ned for både varmen og energiniveauet. Fælles for de to brands er, at de begge bidrager til at bevare den høje kvalitet og den gode stemning.