FAZION

Schwarzkopf viser vej til smukt og glansfuldt festhår

image001

Schwarzkopf viser vej til smukt og glansfuldt festhår – sådan får du enkle og moderigtige frisurer til julen og nytårets fester.

Jo koldere årstiden er, desto hottere er festerne. Hvem vil ikke gerne ose af stil og funkle om kap med vinterens snekrystaller? Schwarzkopf hjælper dig med tips og tricks til styling af festfrisurerne i december. Det er enkelt og plejende – uanset om du går efter et look med stramt opsat hår eller en afslappet hårknude.

December måned er en travl tid med en pakket festkalender. Når julefrokosterne kalder, og rådhusklokken slår, så er det vigtigt, at håret sidder. Men hvordan sikrer man et velplejet look i det tørre vinterklima og efter mange stylingtimer foran spejlet? Schwarzkopf har lavet en vejledning, der trinfortrin guider dig frem til den elegante hårknude kendt fra catwalken eller det mere afslappedelook med en løs hårknude i nakken. Med nogle enkle kneb og innovative produkter, som fx den nye Gliss hårplejeserie Million Gloss med flydende keratin, får du et velplejet glansfuldt hår, som både har det bedre og ser bedre ud. Sammen med got2b’s nyeste stylingserie Rise’n Shine, der giver ekstra glans, får du desuden en frisure, der holder hele festen.

Den elegante catwalk-knude

1. Vask håret, og dup det tørt med et håndklæde.

2. Kom varmebeskyttelse i for at pleje og beskytte dit hår.

3. Føntør håret. Start altid inde ved hovedbunden, og arbejd ud mod spidserne. Brug herefter et glattejern for at få håret ekstra blankt og glat. Afslut med hårolie og got2b’s Rise’n Shine Hairspray, der giver glans og et let hold.

4. Del håret, så dit pandehår hænger ned. Pandehåret bør have skulderlængde. Saml resten af håret i en hestehale ved nakken.

5. Før herefter pandehåret tilbage, og snur det rundt om hestehalen. Sæt pandehåret fast med en hårnål/hårspænde, og skjul den inde i knuden.

6. Hvis der er hår, som stritter rundt om knuden, kan du bruge got2b’s Rise’n Shine Soufflé. Tag en smule hårvoks, svarende til en ært, i håndfladen, og stryg det forsigtigt over hele frisuren.

7. Afslut med en hårspray, der giver hold i hele håret.

Den afslappede hårknude med et twist

1. Vask håret, og dup det tørt med et håndklæde. Fordel Rise ‘n Shine Whipped Mousse jævnt i det fugtige hår. Føntør det med en paddelbørste for at undgå hårfilter. Hvis du vil skabe naturlig volumen, skal du føntørre håret op og ned eller fra side til side.

2. Del håret op i en trekant midt på hovedet, så hårspidserne vender bagud. Sno håret fra trekanten i en knude, og fastgør den på toppen. Resten af håret snos tilbage på hver side af hovedet. Sæt de snoede hårlokker fast bag ørerne med hver sit spænde. Saml herefter de nederste dele af det snoede hår, og sno dem sammen til en knude i nakken. Sæt den godt fast med spænder og hårnåle.

3. Herefter løsner du knuden på toppen af hovedet og deler den diagonalt op (for at undgå midterskilning) i to dele. Kryds de to hårtotter over hinanden. Drej lokkerne løst rundt om knuden, og sæt dem fast.

4. Tip: Vil du undgå volumen og i stedet have et stramt hårlook, så kan du bruge hårspray og stramme til med hårnåle eller klemmer. Du kan undgå grimme mærker fra klemmen, hvis du sætter et spillekort under.

5. Du kan være kreativ og dekorere frisuren med en kæde. Det giver frisuren et iøjnefaldende og unikt look.

6. Afslut med en hårspray, der giver hold, og got2b’s Rise’n Shine Hairspray, som giver glans. Sørg for at spraye ca. 30 cmfra håret, så du fordeler sprayen jævnt.