Med et par hjemmesko fra Glerups sikrer du dine fødders varme her til de kolde vintermåneder. Glerups har som målsætning at lave sko der holder dine fødder dejligt varme – også selvom du går barfodet, som de især er gode til.

Det er en vigtig forudsætning for Glerups, at deres hjemmesko er produceret med tanke for miljø og mennesker. Derfor er skoene både rigtig dejlige at gå rundt med og samtidig er der tænkt på miljøet i produktionen.

Naturlige materialer i skoene

Der bruges gode materialer, når der bliver produceret Glerups hjemmesko. Eksempelvis bruges der semi-vegetabilske garvede skind i skoene fra europæiske garverier. Alle disse lever op til de strenge miljøkrav, som findes i industrien, så du med god samvittighed kan gå rundt i dine dejlige hjemmefutter. Derudover er skindene også fri for unaturlige stoffer – win/win.

Udover skindene bruges der også den bedste naturlige uld, for at skoene er dejligt bløde, og bliver ved med at være det lang tid fremover. Ulden lader din hud ånde og kan tage op til 35% fugt, hvorfor de altid føles tørre og varme – lige præcis som en god hjemmesko gerne skal.

Køb dine futter online

Kan du heller ikke vente med at få futter på? Der er i hvert fald ingen grund til at gå rundt med kolde fødder denne vinter.

Du kan se et stort udvalg og købe dine hjemmesko fra Glerups online hos Rabolsko.dk. Her finder du mange af de dejlige og varme hjemmefutter, og får dem leveret direkte til dig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *