FAZION

Derfor bør du vælge uldgarner fra Filcolana

Publiceret 24/11/2021

Filcolana er kendt for at producere smukke uldgarner i en lækker og meget høj kvalitet. Leder du efter en lækker garntype, som er god at bruge til hækling og mange forskellige former for strik? Så er Filcolana uld et rigtigt godt valg. 

Garnet fra Filcolana findes i flere forskellige kvaliteter og varianter. Du har derfor mulighed for at finde garn, som passer godt til alt lige fra sødt babystrik og små børnetrøjer til store tæpper og lækre puder.

Forskelligt kvalitetsgarn fra Filcolana

Er du på udkig efter garn i en god kvalitet, er garn fra Filcolana særdeles velegnet. Filcolana har mange forskellige slags garner til mange forskellige slags strik. Garn, der egner sig bedst til hækling som til for eksempel strømper, sjal, babyundertøj eller til store tæpper eller lækre puder.

Blandt det forskellige slags garn kan nævnes Filcolana Peruvian Highland Wool, Filcolana Pernilla, Tilia silk mohair, Arwetta Classic strømpegarn og Filcolana Merci. Hver eneste garn er af god kvalitet og hver variant passer særdeles godt til specielle former for strik – for eksempel herrestrik, babystrik, sjaler og tæpper.

Strikketøj i lækre og flotte farver

Afhængig af hvad det færdige produkt skal ende ud med, er det vigtigt at overveje hvilken slags garn, der er den bedste til dit strikketøj. Hos Uldfisken.dk kan du finde et stort udvalg af det meget skønne Filcolana garn i alle de mange nævnte varianter. Leder du efter Filcolana kvalitetsgarn i forskellige farver, kan du også her finde et stort udvalg, som garanteret vil passe til dit nye strikketøj.