Der findes et hav af lækkert børnetøj fra en række af de bedste designere – og flere og flere designere er hoppet med på vognen med at designe børnetøj, som lever op til de krav, som den kritiske forbruger og bekymrede forældre har i dag. Tøjet skal være lavet af bæredygtige materialer, være åndbart og økologisk. Og der må bestemt ikke være farlige kemikalier i det. Vi kommer her med en guide til, hvad du kan fylde i børnenes garderobe af lækkert børnetøj.

  • Sødt leopardprint

Print af enhver slags er populært på børnetøj. Specielt, når der har været en designer bag, der har tænkt design og funktionalitet sammen. Det har de gjort med børnetøj fra MarMar. Her kan du få det sødeste leopardprint på bodyer og hagesmække. Tag et kig på de mange designermodeller fra det populære brand.

  • Kjoler med skørt og lange ærmer
    En anden populær trend lige nu er kjoler med lange ærmer og skørt, hvor piger kan have en varm kjole på, samtidig med at den er udstyret med fine detaljer. De findes i et hav af farver, så dit barn kan vælge lige den, der passer.

  • De sødeste flæser
    En sikker modedille, der dominerer både børne og voksenmode er flæser på både bluser og bukser. Det er blevet populært, fordi det giver et sødt og let udtryk til tøjet. Her kan du igen få dem i mange forskellige farver og modeller, som både kan bruges til helt små babyer og tumlinger og de lidt ældre børnehavebørn. Vi håber, du er blevet inspireret til at fylde dine børns garderober med skønt børnetøj.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *