FAZION

Lad dit barn udfolde sin personlighed med kvalitetssko

Publiceret: 3.12.2021

Skal man have sneakers til børn gælder det først og fremmest om at finde et par rigtig seje sko, som børnene selv er vilde med kvalitetssko, men det handler bestemt også om komfort og funktionalitet. Med de rigtige sneakers kan børn nemlig frit lege og løbe rundt, uden at det bliver på bekostning af deres fødder – og med kvalitetssko kan de endda løbe rundt i deres yndlings sneakers, indtil de er vokset ud af dem.

Sneakers til børn fra Woden er lavet med en fast hælkappe, der holder skoen fast på foden og enten velcrobånd eller snørebånd, som tilsammen gør det meget nemmere at få skoene af og på for alle børn. Så det hjælper dem også med at blive mere selvstændige – what’s not to like!

Naturlige materialer til kvalitetssko

Sneakers fra Woden er så vidt som muligt produceret i kvalitetsmaterialer såsom kalveskindslæder, kalveruskind og fiskelæder. Derudover bruger Woden en udtagelig indersål af kork i alle sneakers, som er en naturlig måde at opnå en stødabsorberende virkning.

Til ydersålerne bruger Woden en særlig blanding af naturgummi, almindelig gummi og genbrugsgummi, hvilket giver en yderst fleksibel og holdbar sneakers.

Shop børnesko hos Woden

Udover at Wodens designere har rigtig meget fokus på naturlige materialer, komfort og funktionalitet, så er de også rigtig gode til at fortolke tidens trends. Det skaber sneakers til børn, der ikke bare er komfortable, men som også er moderne og smarte. Se de mange fine sneakers til børn på Woden.dk.