Der findes rigtig mange slags boxershorts på markedet fra alverdens kendte og mindre kendte brands, men vidste du, at der findes to slags boxershorts? Det, der kaldes boxerbriefs og boxershorts. Boxershorts bliver ofte brugt til at beskrive begge slags underbukser, men de er faktisk ikke helt ens. De to modeller er ligeledes velegnede til forskellige typer af outfit, hvorfor du med fordel kan læse med og få fordelene med.

  • Boxerbriefs: Denne type boxershorts er tætsiddende, hvilket vil sige at stoffet sidder tæt omkring balder og lår. De dækker en tredjedel af låret, men findes også i modeller, der dækker ned til halvdelen af låret. Der er elastik i taljen for maksimal komfort. Boxerbriefs er rigtig gode at have på under jeans eller forholdsvis stramme bukser og er ligeledes ideelle til sport, da de yder god support, og de lange ben sørger for, at de ikke kravler op. Denne type af herreunderbukser er den klart mest anvendte blandt langt de fleste mænd.
  • Boxershorts: Boxershorts er løstsiddende underbukser, der minder rigtigt meget om almindelige sportsshorts af udseende. De har elastik i taljen og går ligesom boxerbriefs til midt på låret. Det løse fit giver dig stor frihed og masser af luft til underlivet. Denne type af boxershorts er utroligt populære i udlandet som USA og England, hvorfor du sikkert har set dem på film og tv ”the morning after”. De er velegnede til de fleste outfits, som ikke indebærer tætsiddende busker. Derudover er de samtidig gode at sove i, da det løse fit er komfortabelt og afslappende.

Overvejer du om, du skal have fingrene i et par skønne boxerbriefs eller boxershorts, så kan du se udvalget her, hvor du finder masser af designermærker til gode priser. Hos Intimo.dk finder du diverse brands, modeller og herreunderbusker af forskelligt materiale. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *