Klæd dig på i sund og behagelig uld

Publiceret: 27.11.2021

Er du på udkig efter nyt tøj lavet af uld, der for alvor kan holde dig varm, når du begiver dig ud i outdoorlivet? Icebreaker er det oplagte valg, da det både kan holde dig kold og varm alt efter vejrets temperatur.

Det bløde alternativ

I 1995 blev Icebreaker grundlagt af en ung mand, der ønskede sig udendørsbeklædning uden unaturlige kemiske fibre. På daværende tidspunkt var det endnu uset, da stort set alt tøj var fremstillet af syntetiske fibre. Alligevel lykkedes det at bryde ud af tendensen, og merinofårene skulle vise sig at blive hovedleverandører af uld, der hurtigt vandt fremgang.

Uld, der regulerer din temperatur

Ved at anvende naturligt uld og lægge disse i lag, bliver de temperaturregulerende. Det vil sige, at hvis du opholder dig i kølige temperaturer, holder det dig varmt, og omvendt når der er varmere vejr, hjælper ulden dig med at forblive tempereret. Hvad der er endnu bedre er, at merinoulden er tyndere og blødere end den almindelige uld, så tøjet kradser ikke, men er bare blødt og behageligt.

Komfortabelt og let at vaske

Hos Campz.dk finder du et stort og alsidigt udvalg af tøj fra brandet Icebreaker. Du kan blandt andet få pullovers, hoodies, T-shirts, jakker, strømper og sokker. Det kan bruges til hverdag og udendørs aktiviteter, hvor du kan blive klædt varmt og behageligt på fra top til tå. Har du tøjet på, når du er ude at vandre eller andet sportsligt, skal du ikke bekymre dig om at komme til at lugte af sved, da ulden er lugtfri. Som alt andet tøj kan det trænge til at blive vasket, og også her vinder merinouldet over den almindelige uld, da du snildt kan lægge den i vaskemaskinen – dog på et uldprogram!