Slips eller butterfly som bliver bundet på en mand

Slips eller butterfly? Hvad skal man vælge?

Slips eller butterfly? Du har måske selv stået og været i tvivl om det skal være det ene eller det andet, men ikke vidst hvordan du skal beslutte dig?

Som udgangspunkt, så er det naturligvis helt og aldeles op til en selv, men der er dog sommetider, hvor det er bedst at vælge den ene fremfor den anden. I denne artikel kan du lære lidt mere om de uskrevne regler for, hvornår man tager sit slips på og hvornår man lader det ligge derhjemme til fordel for en butterflya. Det er ikke alle, der er helt enig med dem, men sådan er det jo med uskrevne regler – der vil altid være nogen, der ikke er helt enig eller ikke er helt tilfreds med dem.

Hvornår tager jeg altid butterfly på?

Du er med garanti allerede klar over det her, men du skal naturligvis ikke tage til nytårsaften med et slips om halsen. Det er ikke noget, der er direkte ulovligt og det kan også sagtens lade sig gøre, men der skal ikke være nogen tvivl om, at det bestemt er en uskreven regel, at man vælger at tage en butterfly om halsen i stedet for et slips, når det er nytår og vi skal fejre det nye år, som vi går ind i. Ydermere, så tager du også altid en butterfly på til galla, da man ofte har tuxedo på og et slips ser ikke godt ud til en tuxedo. Det er præcis det samme, der gør sig gældende til et bryllup eller andre arrangementer, hvor det passer bedst med en tuxedo. Slutteligt, så skal det selvfølgelig også siges, at hvis du vælger at have kjole og hvidt på, så skal du også tage en butterfly om halsen, da andet vil se uhyre dumt ud – så husk det!

Hvornår tager jeg altid slips på?

Ligesom der også er tidspunkter, hvor du ikke kan dukke op med et slips om halsen, så er der selvfølgelig også tidspunkter, hvor det ikke er passende med en butterfly. Hvis du f.eks. skal til en begravelse, så kommer det nemt til at virke for festligt med en butterfly om halsen, hvorfor det vil være langt mere passende med et slips i en sådan sammenhæng. Endvidere, så er det heller ikke synderligt velset, hvis du kommer til mere formelle begivenheder, som du f.eks. deltager i i forbindelse med dit arbejde, med en butterfly om halsen. Generelt skal du bare altid huske på, at et slips er en kende mere formelt end en butterfly, så hvis du skal til et formelt arrangement, så er det bedst at lade din butterfly blive derhjemme og i stedet binde et flot slips om halsen. Som udgangspunkt, så er det en god idé, at gøre brug af det ovenstående, men det er – som nævnt – helt og aldeles op til dig selv.