FAZION

Slut med at misunde andres stil – skab din egen!

Vi vil alle gerne have den helt rigtige stil, men det er ikke altid, folk ved, hvor og hvordan de skal skabe den. På den måde ender det for mange personer med, at de blot nøjes med at beundre de personer, der faktisk har en stil, som er noget ud over det sædvanlige. Dog er det langt fra optimalt at beundre andre, når du faktisk kan skabe en smart og charmerende stil uden det helt store besvær. Læs med i denne artikel, hvis du vil have gode moderåd samt tips til steder, hvor du kan købe lige de produkter, der kan løfte dig op på et nyt niveau i forhold til stil. Det er nu slut med at beundre andre – tiden er inde til, at din garderobe og stil bliver den, som folk vil misunde.

Moden taler sit klare sprog – du skal have en cardigan

Moden er meget flyvsk, og den er i konstant ændring. Dette gør din opgave en anelse sværere, idet du skal tage højde for mange forskellige aspekter, inden du giver dig i kast med dine indkøb. Dog er der noget tøj, som er slået fast med syvtommersøm i modebilledet. Du ved allerede, hvad der bliver hentydet til – ja, det er en cardigan. Sådan én skal du have placeret som fast inventar i din garderobe, idet denne beklædningsdel har en lang række fordele, som du kan nyde rigtig godt af. En cardigan er for det første meget komfortabel, men samtidig ser det smart ud. Ydermere kan den gå til stort set alle sammensætninger af tøj. Mange siger fejlagtigt, at det pæneste tøj er det, som sidder mest ubehageligt. Det er måske tilfældet i nogle få situationer, men ikke med en cardigan – den sidder godt, ser godt ud og egner sig til alt. Mangler du et sted, hvor du kan finde denne beklædningsdel, så kig på cardigans hos life-is.dk, hvor de har et bredt udvalg samt flere forskellige design – der skal nok være en lige for dig.

Smykket er kvindens bedste ven – med god grund

Har du ikke allerede indledt et venskab med smykker, er det noget, du skal have gjort med det samme. Det er ikke uden grund, at smykker bliver kaldt kvindens bedste ven. De sikrer nemlig en øget udstråling, og har du ikke nogle, kan du finde smykker hos Jewelier. De har et bredt udvalg, og der skal nok være lige det smykke, som kan medvirke til, at din stil løfter sig til nye højder, når du bevæger dig rundt på arbejdspladsen eller i skolen. Smykker kan komme i mange former – der er halskæder, armbånd, øreringe samt meget mere. Der skal altså nok være et smykke, der passer til den stil, du planlægger at køre.

Det skal være slut med, at du misunder andre og deres stil. I dag er tiden inde til, at du skaber din egen, så det er de andre, der beundrer dig og ikke omvendt.