Det danske skomærke Billi Bi producerer smukke sko, sandaler og støvler til modebevidste kvinder. Er du på udkig efter et par smukke sko, som lever op til virksomhedens kerneværdier, som er kreativitet, kvalitet og et godt håndværk. Så skal du kigge efter sko fra danske Billi Bi hos Vanilia.dk.

Billi Bi er et dansk skomærke, som startede tilbage i 1936 i København. I starten producerede virksomheden sko til børn. Men i løbet af et par år fandt de ret hurtigt ud af at designe smukke sko til modebevidste kvinder. 

Sko til enhver lejlighed

Hos Billi Bi har de primære værdier siden starten været kvalitet, kreativitet og et godt håndværk. Udvalget er stort. Leder du efter en sko, sandal eller en støvle til enten hverdag eller fest, så kan du med garanti finde den perfekte sko hos Vanilia.dk.

Hvad enten du leder efter en smuk støvle eller et par lækre sandaler, så er Billi Bi et godt valg. Udvalget er stort, og det samme er farver og materialer. Af farver kan blandt andet nævnes rød, klassisk sort, gul og leopard. Og der kommer nye farver sæson efter sæson.

Dansk og italiensk

Alle sko fra danske Billi Bi blev oprindeligt produceret og designet i Danmark. Men i dag er produktionen flyttet til Sydeuropa. De flotte smukke sko fra Billi Bi bliver i dag produceret i forskellige italienske skindkvaliteter.  

Leder du efter smukke behagelige sko, sandaler eller støvler? I forskellige skind kvaliteter og moderigtige farver, som også er behagelige at gå rundt i? Så kan du finde et stort udvalg hos danske Vanilia.dk.
Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *