FAZION

Soaked in Luxury er online fra idag

SL_AW14_PP_2-2

Sokaed in Luxury går idag 31. oktober live med en helt ny e-shop, og tilbyder nu kunderne mulighed
for at shoppe online 24 timer i døgnet. Her kan man købe sine yndlingsstyles og mixe og matche det nyeste fra Soaked in Luxurys kollektioner.

Soaked in Luxurys kollektioner er som brandets navn. Hver en style er designet med et ønske om, at looket er luksuriøst og eksklusivt.

Soaked in Luxury er for kvinder som ønsker et high end fashion look til attraktive high street priser. Eva-Maria Johansson, som er Design Manager for Soaked in Luxury, tilføjer: ”Man skal føle sig feminin og sexet i tøj fra Soaked in Luxury – og det skal understrege kundens person- lighed. 10 gange årligt kommer der nye kollektioner, hvor vi altid leverer must- have styles fyldt med detaljer og et unikt look, som er helt rigtige for sæsonen. Så vi er sikre på, kunderne bliver glade for den nye webshop”.

De første kollektioner, som lanceres på webshoppen er Fall/Winter 2014

– hvor det især er den essentielle efterårsfarve smaragdgrøn, som dominerer. Der vil være et stærkt bredt udvalg af skønt outerwear, smukke kjoler med masser af blonde, dressed up outfits – og mange andre musthaves til efteråret.