Du er måske efterhånden ved at have styr på din sommergarderobe, men har du også styr på tilbehøret? Det perfekte tilbehør kan tilføre et outfit det sidste pift og dermed sikre, at du er helt klar til sommerens festlige arrangementer. Med lækre accessoires kan du desuden både nemt og hurtigt pifte det tøj op, du har i gemmerne fra sidste sæson. Læs med og bliv inspireret!

 

Pift dit outfit op med en lækker taske

En lækker taske klæder ethvert outfit. Ofte forbindes en taske med et praktisk element, da du har brug for noget til at opbevare dine ejendele i. Men en taske kan faktisk gøre rigtig meget for dit outfit.

Til festlige begivenheder vil en mindre og feminin taske være oplagt som tilbehør, da dette giver et mere festligt og elegant look til en kjole.

Når du skal vælge en taske, kan du overveje, om du skal prøve andre farver end den traditionelle sorte farve. Prøv eventuelt en mere sart farve som en lys rosa, der er både feminin og sommerlig.

Et lille tip kunne være at anskaffe en lædernøglering, som matcher din taske, så dit outfit bliver helt gennemført. Ofte er det de små ting, der tæller!

Man kan aldrig få for mange sko

Skoene betyder rigtig meget for et outfit og kan altid pifte den mest enkle og sorte kjole op til noget festligt. Denne sæson byder på mange flotte sommersandaler og stiletter, hvilket det er med at benytte sig af, så længe de varme temperature er til det. Pift derfor dit outfit op med et par smukke sandaler i en skøn farve, der matcher din taske!

Klik dig ind hos Abelone, som fører Yvonne Kone, og se et bredt udvalg af både lækre og moderige tasker, nøgleringe og sko i smukke sommerfarver og bliv klar til sommerens arrangementer.

Smykker er det afgørende tilbehør

Smykker kan have mange forskellige stilarter og kan derfor også tilføre dit outfit noget forskelligt. Hvad enten det skal være øreringe, armbånd eller halskæde, så udstråler et smykke ofte noget personlighed og giver dig dermed også personlig stil.

Et armbånd kan for eksempel tilføre dit look både noget elegant, men også noget mere råt, alt efter om du vælger et klassisk armbånd i sølv eller et i læder med forskellige charms.

Et ur kan også fungere som et smykke

Selvom vi ofte forbinder et ur med noget praktisk, kan det faktisk også fungere som et smykke og dermed som et lækkert tilbehør til dit outfit. Der findes mange forskellige typer af ure, hvad enten du er til den enkle og klassiske stil eller ej.  Find derfor ud af, hvilken type ur du er til, og hvilket som vil passe til din stil både til dagligt og til fest, da man sagtens kan have flere forskellige ure at skifte mellem.

Se mere her, og find et bredt udvalg af både smykker og ure i forskellige stilarter og find tilbehøret til dit sommeroutfit.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *