Man kommer bestemt ikke udenom, at det er særdeles vigtigt at have sit udstyr i orden, hvis man er seriøs omkring sin gaming. Der er sikkert mange, der vil mene, at det er overdrevet at gå så meget op i det, men det skal dog ikke ændre på det faktum, at hvis du gerne vil give dig selv de bedste forudsætninger for at klare dig godt, når du gamer, så er det vigtigt at have intet mindre end det bedste gamer headset. Problemet er bare, at der er stor forskel på, hvad folk tolker som et godt, moderne gamer headset og hvad folk mener er et mindre godt headset, så derfor handler det om at gå på jagt efter et headset, der passer til den type af spil, du spiller og samtidig også passer til de krav, du selv måtte have. I den her artikel finder du intet mindre end tre moderne gamer headsets i absolut topklasse!

Razer Tiamat 2.2 Expert Gaming Headset

Razer har altid været kendt som én af de mest fremtrædende producenter af gamingudstyr – og det gælder selvfølgelig også headsets. Det skal der bestemt heller ikke være nogen tvivl om, at de beviser rigtig godt med deres Razer Tiamat 2.2 Expert Gaming Headset, der er et headset, der befinder sig i en klasse for sig. Det er et headset, der blandt andet kan bryste sig af, at have en optimeret lydkvalitet, der passer rigtig godt til at alle typer af gameplay ligesom den også har en dual-bass, der er dyb og dermed giver dig en meget bedre oplevelse. Endvidere, så skader det naturligvis heller ikke, at den kommer med et særdeles stærkt fiberkabel, der er med til at sikre, at du ikke ender med at ødelægge kablet.

ROCCAT Kave XTD Stereo Gaming Headset

På lige fod med Razer, så er ROCCAT også et brand, der er kendt blandt de danske gamere for at fremstille noget gamingudstyr, der er af absolut ypperste kvalitet. Den her gang er der tale om deres ROCCAT Kave XTD Stereo Gaming Headset, som er et headset, der er blevet fremstillet med særligt fokus på at skabe en god lydoplevelse, hvad end du spiller MMO-spil som World of Warcraft eller du derimod spiller FPS-spil som f.eks. Counter-Strike eller Battlefield. Dette headset vejer 305 gram og kommer med et kabel, der kan tilsluttes i et ganske almindeligt 3,5 mm. jackstick – kablet har en længde på 2,5 meter, hvorfor du ikke skal være bange for, at det bliver for kort.

SteelSeries 9H – Fnatic Team Edition

Man kan naturligvis ikke lave en liste over gamer headsets uden at nævne Steelseries. De er – uden tvivl – det brand på det danske marked, der sidder på størstedelen af gamingmarkedet. Derfor er det også oplagt at se nærmere på deres SteelSeries 9H. Det er et headset, der er særligt udviklet til konkurrerende gamere, der gerne vil have den bedste oplevelse såvel som en mere effektiv ydelse fra deres gamingudstyr. Det gode ved dette headset er, at du selv får mulighed for at indstille på både lyd og komfort, så det er indstillet præcis til dine behov.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *