FAZION

Tendenser i moden 

Det kan være svært at følge med på moden. Tendenserne skifter hele tiden, hvad enten det handler om tøj, briller eller sko. I denne artikel sættes fokus på de sidste to tendenser: briller og sko.

Fokus på fodens naturlige form

Sko er vores fødders beskyttende skjold. Vores fødder skal have det godt, fordi de bærer rundt på os hver eneste dag. Det er vigtigt for dit velvære, at dine fødder har det godt. Ømme og hævede fødder kan være en humørdræber, hvilket hurtigt spreder sig, som en lavine, til dine omgivelser. Trætte fødder vil gøre, at resten af din krop føler sig træt. Men sandheden skal frem. Det kan godt gøre ondt at se godt ud. Spørgsmålet er, om det behøver at være sådan? Svaret er nej. Det er muligt at se godt ud og samtidig have det godt. Du behøver ikke ty til de klodsede kondisko med ekstra støtte i siderne, fordi du gerne vil gøre noget godt for dine fødder. Drop den evige kamp med at klemme din fod ned i en ukomfortabel stilet eller forsøget på at overleve en hel dag i ballerinasko uden sål.  Det er nemlig muligt at kombinere stil og sundhed.

Dine sko afslører en del af din personlighed. Hvis du gerne vil udtrykke, at du tænker på dine fødders komfort og vil være med på moden, så prøv at tage et kig på et par lækre slippers eller sandaler fra Birkenstock, som du finder et stort udvalg af her. Med sådan et par sandaler får dine fødder det godt, fordi skoene er formet efter fodens naturlige kurver, og dermed vil dine fødders bevægelighed være forøget.

Se godt og se godt ud

Gennem øjnene observerer vi omverden, danner indtryk og bider mærke i det, der opfanger vores opmærksomhed. Briller kan få os til at se bedre, gøre billedet mere skrap, og er samtidig med til at understrege en bestemt stil. På denne side finder du et stort udvalg af fede briller i fantastiske farver. Brillerne er dansk design, og du vil både finde læsebriller, minusbriller og solbriller med styrke. Med disse briller kan du designe dit eget look.