Sådan får du motivation til at løbetræne

Har du af og til svært ved at finde motivationen, når der skal løbetrænes? I så fald skal du vide, at du langt fra er den eneste. Heldigvis findes der en masse tips og tricks, der med garanti kan hjælpe dig med at komme ud og få trænet. Nogle af disse tips og tricks ser vi nærmere på herunder.

Musik i ørene er en fantastisk ide

Musik i ørene kan faktisk i mange tilfælde være nok til, at du får snøret skoene og kommet af sted. Lav dig en lækker playliste med dit yndlings musik og få smækket høretelefoneren i ørene. På den måde vil det alt andet lige øge din motivation til at løbe længere, stærkere og ikke mindst mere intensivt. Find de bedste høretelefoner til løb hos Jabra.

Løbetøj i høj kvalitet kan også hjælpe dig med motivationen

Der findes ikke noget værre end at løbe i noget tøj, der overhovedet ikke er egnet til at løbe i. Derfor skal du forkæle dig selv med et lækkert sæt løbetøj, så du i det mindste føle dig ekstremt godt tilpas, når du løbetræner. Hos INTERSPORT kan du finde et fantastisk godt udvalg af løbetøj herunder løbejakke, løbetrøje, bukser, tights og ikke mindst løbesko.

Få lavet dig et løbe program

En anden god måde at bevare motivationen er ved at få lavet et træningsprogram. Ved at følge et træningsprogram har du en fast plan over de dage du skal træne og de dage du skal holde fri. Derudover kan du også meget nemt se dine fremskridt og eventuelle tilbageskridt, hvilket alt andet lige er med til at holde dig til ilden.

Tag løbetøjet på efter arbejde

En anden god måde at få ”tvunget” dig selv af sted på, ja den er faktisk ganske simpel, men uhyre effektiv. Den handler ganske enkelt om, at du efter arbejde skal iklæde dig dit løbetøj med det samme. På den måde har du nemmere ved at komme af sted – også selvom sofaen kalder på dig op til flere gange. Tag dit løbetøj på lige efter arbejde og oplev, hvor effektivt det er.

Løb sammen med venner eller tilmeld dig en løbeklub

Hvis der er noget som virker uhyre effektivt, så er det at løbe flere sammen. Ved at være flere sammen kan I hjælpes ad med at motivere hinanden og hive hinanden op, når I har en off day.

Du kan derfor aftale et løbe program med en god ven/veninde, familiemedlem eller en anden du har kært. Kender du ikke nogen som har mod på at starte med dig, kan du også melde dig ind i en løbeklub, og samtidig skabe nye bekendtskaber.